DOLAR 32,2181 % % 0.16
EURO 35,1418 % % 0.09
GRAM ALTIN 2.471,34 % % 0,14
ÇEYREK A. 4.040,64 % % 0,14
BITCOIN 66.094,32 % 5.519
SON DAKİKA
reklam
Google News

KİRALİK KATAMARAN THE BEAST YACHT 39,5m 5 KABİN 12 MİSAFİR 205,000 $

Son Güncelleme :

05 Ocak 2023 - 2:14

KİRALİK KATAMARAN THE BEAST YACHT 39,5m 5 KABİN 12 MİSAFİR 205,000 $

 

Olağanüstü açık deniz yetenekleriDaha fazla keşif için ek tekliflerle doluFlybridge’de Teppanyaki tarzı barbeküSeyir alanlarında kiralamaya uygun, türünün birkaç süperyatından biri
Gerçekten türünün tek örneği olan ‘The Beast’ süper yat, kiralık konukların uzak sulara konfor ve stil içinde erişmelerini sağlar.

Profab Central Engineering Ltd tersanesinin ödüllü 39.5m/129’7″ katamaran yatı ‘The Beast’ , 5 kabinde 12 kişiye kadar esnek konaklama imkanı sunar ve iç tasarımı Oceania Interiors’a aittir.

Lüksten ödün vermeden biraz daha fazla alan arayanlar için The Beast’te ihtiyacınız olan her şey var. Geniş yaşam alanları ve kiralama odaklı olanaklarla övünen bu yat, aileler ve arkadaşlarla muhteşem tatiller için özel olarak inşa edilmiştir.

MİSAFİR KONAKLAMA
Canavar, çocuk dostu kurulumu sayesinde aileler için harikadır. 2019 yılında inşa edilen She, bir master süit ve ikiz veya çift olarak çalışabilen dört kabinden oluşan yerleşim planıyla 12 kişiye kadar konaklama imkanı sunmaktadır. 3 king ve 2 pullman olmak üzere toplam 6 yatak bulunmaktadır. Ayrıca rahat bir lüks yat kiralama deneyimi sağlamak için teknede 9 mürettebatı taşıma kapasitesine sahiptir .

PERFORMANS VE MENZİL
Çelik bir gövde ve alüminyum üst yapı ile inşa edilmiş, gemide daha fazla alan sunuyor ve tam deplasmanlı gövdesi sayesinde demirdeyken daha dengeli. İkiz Caterpillar motorlarla güçlendirilmiş, 10 deniz milinde rahatça seyrediyor, maksimum 13 deniz mili hıza ulaşıyor.

OYUNCAKLAR
Beast, siz ve misafirlerinizin tekne gezisi sırasında eğlenmesi için çeşitli su oyuncakları ve aksesuarları ile suda eğlence hakkında bir iki şey biliyor. Bunların arasında prensip, ister yeni başlayan biri olun ister tecrübeli bir profesyonel olun, son derece eğlenceli olan su kayağıdır. Ayrıca konukların hızlı bir şekilde hava atabilmeleri için su kaykayları mevcuttur. Ayrıca dört kano vardır – zaman geçirmek için sakin ve dinlendirici bir yol. Bu da yeterli değilse The Beast ayrıca balıkçılık ekipmanları, tüplü dalış ekipmanları, paddleboards ve şnorkelli yüzme ekipmanlarına sahiptir. Beast üç tekneye sahiptir, ancak paketin başında sizi şık bir şekilde taşımak için 13 m/42’8″ Özel Sportfisher yer alır.

Tüm yıl boyunca Güney Pasifik’in büyülü sularında bulunan The Beast, bir sonraki lüks yat kiralamanız için hazır. Canavarın Güney Pasifik’in büyülü yerlerini, yemeklerini ve deneyimlerini keşfetmesine izin verin.

The Beast eşsiz bir katamaran yatı ve unutulmaz anıları garanti edecek bir macera kiralama için ideal bir platform.
TEKNE.TV