DOLAR 32,2041 % % -0.19
EURO 35,1289 % % 0.3
GRAM ALTIN 2.471,69 % % 1,04
ÇEYREK A. 4.041,22 % % 1,04
BITCOIN 65.879,99 % 6.961
SON DAKİKA
reklam
Google News

Ki̇ralik Katamaran Ipharra 31.09 Metre 5 Kabi̇n 10 Mi̇safi̇r 80,000 $

Son Güncelleme :

05 Ocak 2023 - 1:33

Ki̇ralik Katamaran Ipharra 31.09 Metre 5 Kabi̇n 10 Mi̇safi̇r 80,000 $

İPHARRA YAT KİRALAMA
102′ / 31.09m Sunreef Yachts 2009 / 2015
BU YATI AYIRTIN
SONRAKİ YAT
Önceki Yat
ÖZEL ÖZELLİKLER:

misafir asansörü10 misafir kapasiteliZodiac Yat Hattı Botu
Seçkin kiralık misafirler için hazırlanan lüks yat Ipharra, lüks yaşamın zirvesini sunuyor

Polonya tersanesi Sunreef Yachts’ın 31.1m/102′ katamaran yatı ‘Ipharra’ , 5 kabinde 10 kişiye kadar esnek konaklama imkanı sunuyor.

Lüksten ödün vermeden biraz daha fazla alan arayanlar için ihtiyacınız olan her şey Ipharra’da. Geniş yaşam alanları ve kiralama odaklı olanaklarla övünen bu yat, aileler ve arkadaşlarla muhteşem tatiller için özel olarak inşa edilmiştir.

MİSAFİR KONAKLAMA
Çocuklara uygun kurulumu sayesinde aileler özellikle Ipharra’yı sevecek. 2009 yılında inşa edilen She, 10 kişiye kadar konaklama imkanı sunmaktadır. Yatak konfigürasyonunda 1 kral, 3 kraliçe, 10 tek kişilik ve 2 pullman bulunmaktadır. Ayrıca rahat bir lüks yat kiralama deneyimi sağlamak için gemide 5 mürettebatı taşıma kapasitesine sahiptir .

UÇAK İÇİ KONFOR VE EĞLENCE
Kiralık teknenizdeki faaliyetleriniz ne olursa olsun, asansör dahil olmak üzere yatın herhangi bir yerine hızlı ve kolay bir şekilde erişebilmenizi sağlayan bazı etkileyici özelliklerin sorunsuz bir şekilde entegre edildiğini göreceksiniz. Uçaktaki Wi-Fi’den yararlanın ve her zaman bağlantıda kalın, ayrıca kiralama süreniz boyunca klima ile hava durumu ne olursa olsun uçakta konforlu kalabilirsiniz.

PERFORMANS VE MENZİL
Ipharra, alüminyum gövde ve alüminyum üst yapı ile inşa edilmiştir. İkiz Cummins motorlarla güçlendirilmiş, 15 deniz milinde rahatça seyrediyor, maksimum 20 deniz mili hıza ulaşıyor. Güvertede bulunan gelişmiş bir stabilizasyon sistemi, yatın bir yandan diğer yana sallanmasını azaltır ve konuklara demir atarken veya yoldayken olağanüstü konfor seviyeleri vaat eder.

OYUNCAKLAR
Seyir halinde değilken, Ipharra sizin ve konuklarınızın etrafınızdaki sularla bağlantı kurması için teknede inanılmaz bir su oyuncakları ve aksesuar yelpazesine sahiptir. Bunların arasında prensip, ister yeni başlayan biri olun ister tecrübeli bir profesyonel olun, son derece eğlenceli olan su kayağıdır. Ayrıca konukların hızla hava atabilmeleri için su kaykayları mevcuttur. Ek olarak, zaman geçirmek için sakin ve dinlendirici bir yol olan iki kano vardır. Bu yeterli değilse, Ipharra’da şişme su oyuncakları, diz tahtaları ve şnorkelli yüzme ekipmanları da bulunur. Görmek için karadan seyahat etme zamanı geldiğinde, Zodiac Yachtline Dinghy ile daha kolay olamazdı.

Bir sonraki Karayipler lüks yat kiralama rezervasyonunuzu bu kış Ipharra’da yapın. Akdeniz’de seyir için bu yaz şimdiden rezervasyonları kabul etmeye başladı.

Katamaran yat Ipharra, asla unutamayacağınız gerçekten bu dünyanın dışında bir kiralık tatil için etkileyici bir dizi seçkin olanaklara sahiptir.
TEKNE .TV